All round elektrische fietsen

U bent hier

Elektrische fietsen zijn er in vele soorten en maten.  Dit komt omdat het gebruik van de elektrische fiets van invloed is op de keuze voor de motorpositie, het aantal versnellingen en het systeem van de elektrische fiets.  Bij Het Verzet vind je voor iedereen een passende e-bike.
Elektrische fietsen met achterwielmotor

Door de plaats van de motor geeft deze aandrijving je het meest natuurlijke gevoel.

Een achterwielmotor is bovendien helemaal stil. De combinatie met een sportieve versnelling maakt dat deze fiets geliefd is bij het recreatieve gebruik en de fietser die een comfortabele aandrijving wenst.

Merken in de winkel: Batavus, Sparta en Qwic
Meer info over de ION-achterwielmotor van Batavus en Sparta: lees hier....
Prijzen: vanaf 2.549 euro

Uw droomfiets testen. Hoe werkt het?
De juiste fiets kiezen die perfect bij u past kan lastig zijn.  Om de juiste keuze te maken kan u één of meerdere fietsen gratis testen binnen een infosessie van een uur.
Wenst u een fiets grondiger en langer te testen?  Het kan ook voor een (halve) dag, 2 dagen of een weekend.
 
Qwic Performance, voor de veeleisende sportieve fietser
 
De Performance e-bikes van Qwic zijn zeer geschikt voor de veeleisende, sportief ingestelde gebruiker. Hiermee fiets je dagelijks comfortabel naar het werk.
De QWIC performance e-bikes kenmerken zich dankzij de ongekend krachtige ondersteuning, hoogwaardige componenten en uitzonderlijke prestaties. Binnen deze serie is er de keuze tussen een krachtige middenmotor of efficiënte achtermotor.