All round elektrische fietsen

U bent hier

Elektrische fietsen zijn er in vele soorten en maten.  Dit komt omdat het gebruik van de elektrische fiets van invloed is op de keuze voor de motorpositie, het aantal versnellingen en het systeem van de elektrische fiets.  Bij Het Verzet vind je voor iedereen een passende e-bike.
Elektrische fietsen met voorwielmotor

Een voorwielmotor wordt meestal gebruikt bij fietsen die geschikt zijn voor het fietsen in de stad.  Denk aan de boodschappen of de fietsrit naar school.

Alle fietsen met een voorwielmotor hebben een gesloten kettingkast en versnellingen in de naaf van het achterwiel. Door de afscherming van de ketting en de plek van de versnelling is de fiets met voorwielmotor onderhoudsvriendelijk.

Merken in onze winkel: Batavus en Sparta
Prijzen: vanaf 1.399 euro

Elektrische fietsen met achterwielmotor

Een achterwielmotor levert je de nodige extra rijcomfort. Door de plaats van de motor geeft deze aandrijving je het meest natuurlijke gevoel.

Een achterwielmotor is bovendien helemaal stil. De combinatie met een sportieve (derailleur) versnelling maakt dat de fiets met achterwielmotor geliefd is bij het recreatieve gebruik en de fietser die een comfortabele aandrijving wenst.

Merken in de winkel: Batavus & Sparta
Technologie: ION
Meer lezen over deze stille en intelligente motoren: lees hier....
Prijzen: vanaf 2.549 euro