Elektrische bakfietsen Urban Arrow

U bent hier

Urban Arrow full option - part 1
Een Urban Arrow is een tweewielbakfiets, gemaakt van lichte materialen en rijdt dus uiterst comfortbel.  Dankzij de betrouwbare elektrisch trapondersteuning met Bosch-motor gaat deze bakfiets nog een stapje verder: ook met 3 kinderen, veel bagage of veel tegenwind blijft het fietsen een fluitje van een cent en verdubbel je gemakkelijk de afstand die je normaal gesproken met een traditionele bakfiets zou afleggen.
Urban Arrow full option - part 2
  • De fiets wordt standaard verkocht met een uiterst stevige en veilige familybox.  Deze is gemaakt van zeer licht materiaal (EPP).
  • De bakfiets is standaard uitgerust met een bankje, 2 driepunt-gordels voor de kinderen, verlichting op de batterij, uitneembare batterij,...
  • Zeer handig: de raincover, ook wel een huif genoemd.  Deze huif is uitgevoerd met opvouwbare tentstokken, zeer makkelijk op en af de fiets te halen en op te bergen in de bak.  Met deze raincover blijven benen en lichaam in regenweer grotendeels droog.
  • Er zijn nog meer toebehoren beschikbaar voor de veiligheid en comfort van fietser en kind(eren).  Een overzicht vindt je hier.
Urban Arrow full option - part 3

En tenslotte, het lijkt de evidentie zelf: praktische NuVinchi-versnellingen, een fantastische bel, stevige wielen, betrouwbare banden, functionele verlichting en een fantastisch rijgevoel.   Completer kan echt niet!
Alle toebehoren kan je zien op de site van Urban Arrow

Kom 'em testen

Wil je zelf eens met de elektrische bakfiets van Urban Arrow rijden?

Testen?