Het Verzet = Specialized Elite Shop

U bent hier

 
 
Specialized is meer dan zomaar een merk. Noem het gerust een way of life, pure fietspassie, het ultieme fietsgenot.
Bezoek onze Specialized Elite Shop en laat u overtuigen door ons unieke aanbod. Voor zorgeloos fietsplezier.
   
   

 

Kwaliteit en keuze

Specialized rijdt aan de kop van het peloton dankzij innovatie, perfecte afwerking en oog voor detail. Fantastische fietsen, onderdelen en accessoires maken uw tochten tot een unieke belevenis. Paradepaardje? S-Works, de fiets van echte kampioenen als Tom Boonen, Peter Sagan en zoveel andere profrenners. Zelfs Mark Cavendish, Paolo Bettini en Alberto Contador behaalden hun meeste overwinningen op deze fiets.
En Remco  is pas begonnen...

Duur? Valt best mee, zeker als u kijkt wat u voor uw geld krijgt. Topkwaliteit zonder meer, van instapmodellen tot high-end ploegfietsen van Kitel en Sagan.

Innovatie

Hoe schud je achtervolgers af? Juist, door ze altijd een stapje voor te blijven. Innoveren en inspireren. Vandaar de slogan ‘Innovate or die’.

Fietspassie

Passie voor het fietsen, dat uit zich in de details. Voor fiets én fietser. Toebehoren of fietsaccessoires voor elke situatie: schoenen, helmen, overtrekken, … Ook op dat vlak houden ze de andere merken op afstand. Uniek qua afwerking in functie van het gebruik. De focus ligt eigenlijk altijd op ergonomie en rijcomfort.

Ultieme troef van Specialized? Bravoure, uitstraling, cachet.

Ook daarom werden wij één van de eerste Specialized-dealers in België.  Eerst als verhuurspecialist van mountainbikes, later als Specialized Elite Shop.

Specialized Elite Shop

Uw Specialized fiets uitkiezen? Of helemaal op maat laten maken? Wij zijn gecertificeerd Elite Shop van dit topmerk, dankzij onze jarenlange ervaring en expertise.

Neem gerust uw tijd en laat u overrompelen door het aanbod. In onze toonzaal vindt u een groot deel van het gamma fietsen en toebehoren.

Onze medewerkers adviseren u graag over de mogelijkheden zodat u de juiste keuze maakt.
En natuurlijk rekent u ook op onze onberispelijke service na de aanschaf van uw droomfiets. Eerste bonuspunten?  Een zorgvuldige fietspositionering.