Wat kan ik zelf doen?

U bent hier

Gaadi binnenbanden

Een lekke binnenband vervangen is een lastig en niet-zo-leuk klusje.  Maar daarvoor heeft bandenfabrikant Rubena een paar jaar geleden een unieke binnenband ontwikkeld: een binnenband met twee uiteinden waardoor je je band kan vervangen zonder je wiel uit je fiets te halen! 
 
Hoe werkt het?  Bekijk onderstaande filmpjes en ontdek er alles over.
 

 

Bike7 Bikewash - fiets reinigen en onderhouden

De perfect manier om je fiets te onderhouden na een zware tocht. 4 stappen, 7 minuten. Change the way you treat your bike!

 

Bike7 Degrease - ontvetter op solventbasis

Tijdens het fietsen stel je je fiets bloot aan weer en wind. Zo stapelt het vuil zich al snel op.  Om je fiets de zorg te geven die hij verdient, is het belangrijk om hem na iedere fietstocht op een veilige manier te reinigen.  Kies daarom voor professionele producten die je fiets niet aantasten, maar toch op een efficiënte en makkelijke 

 

Bike7 Lubricate - de perfecte smering van uw fietsketting

Wanneer de ketting onvoldoende gesmeerd is, dan verhoogt dit de slijtage, is de werking niet meer zoals het hoort en maakt het soms een krakend lawaai.
Wij raden aan om uw ketting regelmatig te smeren, zeker als u met uw fiets in de regen gereden heeft.  Het is noodzakelijk om dit regelmatig te doen: een kleine moeite die irritaties en kosten bespaart. 
 
Het Bike7 smeermiddel is verkrijgbaar in spuitbus of vloeibaar:
Dry: geschikt bij droog en stoffig weer
Wet: geschikt bij nat, vet en slijkerig parcours

 

Bike7 Shine & Protect

Als je fiets helemaal gereinigd is, wil je dat hij even zo schoon blijft. Een nabehandeling met Protect and Shine zorgt voor een verzorgende flinterdunne film over je hele fiets. Deze waterafstotende toplaag werkt tegelijkertijd smerend en beschermend en is de ideale finishing touch na elk onderhoud.